​Vi er kommet på Brandshop! Se vores produkter her.

Håropsætning til hverdag og fest

Mangler du hjælp til opsætning af hår til den store dag, hjælp til farvning af hår, eller trænger du måske bare til at forkæle dig selv? Så er Salon de Coiffure i Glostrup stedet for dig, uanset om du kommer fra Brøndby, Albertslund eller omegn. Med vores håropsætning hjælper og rådgiver vi dig frem til drømmefrisuren.

Vores frisørsalon bliver drevet af fire målsatte frisører, der alle har mange års erfaring med håropsætninger. Vi yder altid maksimalt og har et mål om at blive de bedste inden for fagområdet.

Vi gør os heriblandt i det perfekte festhår. Dette er alt fra en elegant håropsætning til bryllup eller konfirmation, kort sagt festopsætninger. Herudover forstår vi også at mestre opsætning af langt hår og krøllet hår, hvis det ønskes. Her vil du få muligheden for at få sat ekstra hår i dit eget hår, uanset om det er til hverdag eller fest – dette vil give håret mere volumen.

​Kunden er altid førsteprioritet ved opsætning af hår​

Når det kommer til vores håropsætning, har vi altid kunden som førsteprioritet, og vi sørger derfor for, at du kommer derfra med den bedste oplevelse i hånden. Dette gør vi ved at sætte os ned og snakke med dig, spørge ind til hvad du ønsker dig til opsætning af hår, vejlede dig med det største smil på læben. Vi er en salon, som mener, at kun fantasien sætter grænser.

​Alt dette gør vi ved hjælp af miljørigtige produkter, da vi sætter miljøet utroligt høj. Vi bruger udelukkende ammoniakfrie produkter for ikke at skade miljøet, og disse består alle af økologiske produkter.

Derudover består alle vores produkter - lige fra hårvask og kurbehandlinger - af naturlige og skønne vitaminer, proteiner, antioxidanter og botaniske ekstrakter, så dit hår er lækkert og sundt efter en håropsætning hos os.

Kontakt os og bestil tid til håropsætning

Vil du gerne have en professionel til at klare din håropsætning, så book en tid til opsætning af hår online, ring til os på telefon ​43 42 84 64 eller skriv til e-mail linda@salondecoiffure.dk eller kig forbi Salon de Coiffure.

Følg Salon De Coiffure på Facebook

Her deler vi gode tilbud og inspirerende frisurer!

Kontakt os

​Book din tid til frisøren hos Salon De Coiffure.
​Vi har styr på teknikkerne i håret.

Find os her

"Altid tilfreds når Linda har haft fingerne i mit hår. Kom derfra i dag med ny hårfarve, det er blevet super flot​"


- Hedi

"Det er den bedste frisør der findes. De er venlige og høflig og god humor."


- Jan​

"Professionelle, dygtige, og smilende, altid en positiv og dejlig oplevelse."


- Annie

Åbningstider​

Mandag

Lukket​

Tirsdag – fredag

09.30 – 17.30​

Lørdag

09.00 – 13.00​

Søndag og helligdage

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Salon De Coiffure

Hovedvejen 120, 2600 Glostrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 43 42 84 64

E-mail: linda@salondecoiffure.dk