Over 35 års erfaring

guarantee - copy

Erfaring med hovedbundsproblemer​​

haircut

Miljørigtige & skånsomme hårprodukter​

gel

Brudehår og makeup til den store dag

​Skal du giftes i nærmeste fremtid og er derfor på udkig efter en kompetent frisør, der kan sætte dit brudehår? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Salon De Coiffure i Glostrup tilbyder vi nemlig opsætning af brudehår og lægning af makeup til kunder fra blandt andet Brøndby og Albertslund.

Vi har stor erfaring med diverse former for håropsætning og makeup, hvilket gør os i stand til at imødekomme mange forskellige ønsker. Hvad enten du har langt eller kort hår, om det har krøller eller er fladt, så sørger vi for, at dit brudehår bliver lige, som du gerne vil have det.

Vi tager dit brudehår og makeup seriøst

I vores salon er vi alle klar over, at et bryllup for de fleste er en meget stor dag. Derfor tager vi naturligvis dit hår og makeup meget seriøst, og vi gør vores bedste for at realisere dine drømme og forventninger.

Derfor holder vi en samtale før opsætning af dit brudehår og lægning af makeup, så vi kan tale om dine forventninger og ønsker. Dette er naturligvis med i prisen. Vi hjælper gerne med inspiration og vejledning til, hvordan du kan få den flotteste frisure til din store dag, men har du selv ideer, er disse også meget velkomne.

Kontakt os og hør mere eller bestil en tid

Skal vi få dig til at stråle på din bryllupsdag med en flot opsætning af brudehår og en smuk lægning af makeup lige efter dine ønsker? Så kontakt os med det samme for at bestille tid.

Du kan ringe på telefon 43 42 84 64 eller skrive til e-mail linda@salondecoiffure.dk, så finder vi en god pris til dig. Du kan også booke din tid online via vores bookingsystem.​

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af

28 anmeldelser på Facebook

​Hedi

Altid tilfreds når Linda har haft fingerne i mit hår. Kom derfra i dag med ny hårfarve, det er blevet super flot

​Jan

Det er den bedste frisør der findes. De er venlige og høflig og god humor.

​Annie

Professionelle, dygtige, og smilende, altid en positiv og dejlig oplevelse.

Firma

Salon De Coiffure 

Cvr: 26240913​

Kontakt​

Telefon:43 42 84 64​​​​

E-mail: linda@salondecoiffure.dk

Åbningstider

Mandag: Lukket

Tirsdag: 9.30 - 17.30

Onsdag: 9.30 - 17.30

Torsdag: 9.30 - 17.30

Fredag: 9.30 - 17.30

Lørdag: 9.00 - 13.00​

Søndag: Lukket

Tirsdage & torsdage aftner efter aftale​​