Håropsætning hos Salon de Coiffure

​Mangler du hjælp til opsætning af hår til den store dag, hjælp til farvning af hår, eller trænger du måske bare til at forkæle dig selv? Så er Salon de Coiffure stedet for dig. Med vores håropsætning hjælper og rådgiver vi dig frem til drømmefrisuren.


​Vores salon bliver drevet af fire målsatte frisørpiger, der alle har mange års erfaring med håropsætning. Vi yder altid maksimalt og har et mål om at blive de bedste inden for fagområdet.

Vi gør os heriblandt i det perfekte festhår. Dette er alt fra en elegant håropsætning til bryllupper eller konfirmation, kort sagt festopsætninger. Herudover forstår vi også at mestre opsætning af langt hår, hvis det ønskes. Her vil du få muligheden for at få sat ekstra hår i dit eget hår, dette vil give håret mere volume.

Kunden er altid første prioritet ved opsætning af hår

​Når det kommer til vores håropsætning har vi altid kunden som første prioritet og vi sørger derfor for, at du kommer derfra med den bedste oplevelse i hånden. Dette gør vi ved at sætte os ned og snakke med kunden, spørge ind til hvad kunden ønsker sig til opsætning af hår, vejlede dem med det største smil på læben. Vi er en salon som mener, at kun fantasien sætter grænser.

​Alt dette gør vi ved hjælp af miljørigtige produkter, da vi sætter miljøet utroligt høj. Vi bruger udelukkende ammoniakfrie produkter for ikke at skade miljøet, og disse består alle af økologiske produkter.

Derudover består alle vores produkter - lige fra hårvask og kurbehandlinger - af naturlige og skønne vitaminer, proteiner, antioxidanter og botaniske ekstrakter, så dit hår er lækkert og sundt efter en håropsætning hos os.

Kontakt os for en håropsætning

Vil du gerne have en professionel til at klare din håropsætning, så book en tid til opsætning af hår online, ring til os på telefon ​43 42 84 64 eller kig forbi Salon de Coiffure.

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af

28 anmeldelser på Facebook

​Hedi

Altid tilfreds når Linda har haft fingerne i mit hår. Kom derfra i dag med ny hårfarve, det er blevet super flot

​Jan

Det er den bedste frisør der findes. De er venlige og høflig og god humor.

​Annie

Professionelle, dygtige, og smilende, altid en positiv og dejlig oplevelse.

Firma

Salon De Coiffure 

Cvr: 26240913​

Kontakt​

Telefon: ​43 42 84 64​​​​

E-mail: linda@salondecoiffure.dk

Åbningstider

Mandag: Lukket

Tirsdag: 9.30 - 17.30

Onsdag: 9.30 - 17.30

Torsdag: 9.30 - 17.30

Fredag: 9.30 - 17.30

Lørdag: 9.00 - 13.00​

Søndag: Lukket

Tirsdage & torsdage aftner efter aftale​​

Salon De Coiffure
Hovedvejen 120
2600 Glostrup
Tlf.: 43 42 84 64
CVR: 26240913
linda@salondecoiffure.dk